Onze werkwijze

Bij Gorilla IT werken we anders dan andere softwarebedrijven. Wij brengen informatie in kaart met behulp van inzichtelijke modellen en gebruiken ons eigen ontwikkelplatform om razendsnel passende IT-oplossingen te realiseren.

De juiste mensen.

Bij de start van ieder project selecteren we een high-performance team. Deze experts zijn goed op elkaar ingespeeld en werken allemaal volgens dezelfde methodiek.

Flexibele technologie.

Alle software die we ontwikkelen is én blijft flexibel. Of we nou maatwerk bouwen of standaardoplossingen kiezen: onze oplossingen zijn vrij te gebruiken, zonder vendor lock-in.

IT werkt pas echt goed als het aansluit op de verwachtingen, behoeften en processen van een organisatie. We starten daarom altijd met het ophalen van kennis. Hierbij kijken we naar bestaande data, bedrijfsprocessen en systemen. We bepalen de rollen, de taken en de vereisten. Deze informatie zetten we vervolgens om in heldere modellen: dit vormt het vertrekpunt bij het bouwen van innovatieve applicaties.

Bij het ontwikkelen van software maken we gebruik van ons eigen ontwikkelplatform. Applicaties worden no-code, low-code of pro-code ingericht. Waar mogelijk gebruiken we standaardtechnieken om zo snel mogelijk de ideale oplossing te bouwen, waar het moet passen we maatwerk toe. In alles wat we ontwikkelen zijn flexibiliteit en continuïteit ons uitgangspunt.

Met onze aanpak verloopt het volledige proces 10 keer sneller dan bij traditionele softwarebedrijven. Het resultaat? Geautomatiseerde oplossingen die bijdragen aan optimale bedrijfsprestaties. Alle software die wij ontwikkelen komt zonder vendor lock-in: dat geeft bewegingsvrijheid. Hoe complex een IT-oplossing ook is, wij zorgen ervoor dat we de hoogste kwaliteit nastreven en dat wat we opleveren ook echt werkt. All systems go.

Dankzij Gorilla IT konden wij ons aanpassen aan de snel veranderende vrijetijdssector. Naast het leveren van hoogstaande technologie denkt het team ook goed mee over mogelijke oplossingen. Erg fijn!

Alex Noordegraaf Customer Journey Lead, ANWB

Succesverhalen.

Centraal beheer PPI (Achmea)

De premiepensioen-instelling (PPI) is voor Achmea een verdere versteviging in het bedienen van de werkgeversmarkt. Onder de handelsnaam Centraal Beheer PPI voert Achmea de zogenoemde beschikbare premieregelingen (defined contribution, DC) uit. Achmea heeft de ambitie de PPI de komende jaren verder uit te bouwen. Hiervoor is het noodzakelijk om over een perfect passend Digitaal Platform te beschikken.

Bekijk de klantcases

ANWB Eropuit

Dankzij slimme technologie en continu innovatie biedt ANWB Eropuit een naadloze verbinding met meer dan acht externe ticketproviders. Dit betekent minder gedoe voor het team en meer plezier voor de klant. Leden van de ANWB krijgen eenvoudig toegang tot een uitgebreid aanbod van de meest fantastische dagjes uit.

Bekijk de klantcases

European Space Agency

Het bouwen van ruimtevaartuigen en satellieten is een complexe taak en vraagt veel uitwisseling van kennis. Bij GorillaIT hebben we de basis gelegd voor het semantische informatiemodel van de ESA, het Space System Ontology. Bovendien hebben we met MDD-principes, dit model omgezet in een werkende database met bijpassende applicatie.

Bekijk de klantcases

ABN AMRO

Met ondersteuning van Gorilla IT is ABN AMRO Pensioenen als eerste succesvol gekoppeld aan de Routeringsvoorziening van Logius. Deze koppeling biedt toegang tot meerdere inlogmiddelen en voldoet aan de Wet digitale overheid. Het stelt burgers en bedrijven in staat om veilig en betrouwbaar in te loggen bij de overheid, met identificatiemiddelen die betrouwbaarder zijn dan DigiD.

Bekijk de klantcases

Wat we leveren.

Data-entry en retrievalsystemen

Systemen die specifiek zijn ingericht voor het invoeren en opvragen van gegevens.

Procesondersteuning

Het stroomlijnen van bedrijfsprocessen door zoveel mogelijk taken te automatiseren

Gebruikersportalen

Selfservice oplossingen die gebruikers toegang bieden tot specifieke functionaliteiten, diensten of informatie.

Geïntegreerde systemen

De combinatie van meerdere systemen of applicaties om zo een naadloze samenwerking te bevorderen.