ANWB Eropuit

De ANWB streeft naar meerwaarde voor haar 5 miljoen leden. “Bij ANWB Eropuit ben je aan het juiste adres voor het ideale dagje uit”. De leden kunnen via ErOpUit een leuk dagje uit boeken bij ANWB met korting. Het digitale platform is ontwikkeld door Gorilla IT.

Dankzij Gorilla IT konden wij ons aanpassen in de snel veranderende vrijetijdssector. Naast het leveren van de oplossingen denken zij ook goed mee over wat de oplossing zou kunnen zijn. Erg fijn!

Alex Noordegraaf Product owner Eropuit ANWB
ANWB Eropuit
ANWB Eropuit

Key resultaten.

800

uitjes

beschikbaar

21k

record aantal

tickets per dag zonder haperingen

5M

ANWB leden

toegang tot platform

De uitdaging

ANWB wil speciaal voor zijn leden uitjes aanbieden met korting, voorrang of voorrecht. Tickets worden op verschillende manieren aangeboden die allemaal ondersteund moeten worden door het platform. De trend in de markt is dat via zogenaamde ticketproviders de parken toegangsbewijzen uitgeven. Gorilla IT heeft een ‘universeel stekker’ ontwikkeld om eenvoudig en snel connectivity met nieuwe partners te realiseren.

De casus

ANWB ErOpUit heeft de ambitie om een faciliterende rol te spelen tussen haar leden en aanbieders van uitjes en activiteiten. Met behulp van een digitaal platform ontwikkeld door Gorilla IT is dit succesvol gerealiseerd.

Gemakkelijk toegang tot een breed aanbod van uitjes: Door de aansluiting met meer dan acht externe ticket providers, kunnen leden van de ANWB gemakkelijk toegang krijgen tot een breed scala aan uitjes en activiteiten. Dit maakt het voor hen eenvoudiger om een geschikt uitje te vinden dat past bij hun interesses en voorkeuren.

Beperkt onderhoud voor medewerkers, wat betekent dat er minder kans is op storingen of uitval van dienstverlening: Doordat het onderhoud van de uitjes beperkt is voor medewerkers, is er minder kans op storingen of uitval van de dienstverlening. Dit zorgt voor meer betrouwbaarheid en continuïteit in de service die ANWB Eropuit biedt.

Goede architectuur en constante doorontwikkeling dragen bij aan het steeds verder uitbreiden van het aanbod van uitjes en activiteiten. In de praktijk is het platform betrouwbaar en ook onder hoge volumes stabiel en snel.