Het kennishuis.

Welkom.

Binnen ons kennishuis vind je een schat aan kennis om je verder te helpen bij je digitale transformatie.

 

 

Je hebt grote ambities en IT is daarbij onmisbaar. Maar je vraagt je af: hoe dat aan te pakken? Als vertrouwde partner in de wereld van de technologie willen we je daarbij helpen.

Wij hebben kennis van de nieuwste technologieën en de beste werkwijzen. Wij weten wat werkt en wat niet. Wat bij je past en je vragen beantwoord. Hier vind je alvast een voorproefje van de onze kennis die we graag met je willen delen.

When one teaches, two learn.

Robert Anson Heinlein

Onze whitepapers

Vandaag bedacht, morgen in bedrijf.

Organisaties moeten steeds sneller schakelen om hun marktpositie te kunnen behouden of verstevigen. Om dit succesvol te doen, moeten de Business en de IT samen één front vormen om de juiste technologische ondersteuning voor de Business te realiseren. Model Driven Development is een aanpak die zeer geschikt is voor zowel inhoudelijke als voor technische professionals. In deze whitepaper beschrijven we wat MDD is, wat de voordelen ervan zijn en waarom het gebruik van MDD, in korte tijd, leidt tot een verbeterd softwarelandschap. De inzet van deze aanpak vergroot de prestaties van iedere organisatie en ondersteunt bedrijven om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Het softwarelandschap verbeteren, terwijl de business doorgaat. Oftewel, tijdens de verbouwing blijft de winkel open en worden verbeteringen direct operationeel.

Naar de whitepaper

Samenwerking geeft groei en grotere successen. Door elkaar te inspireren en te ondersteunen bereiken we onze doelen.

Door onze gezamenlijke expertise, onderzoek en inzichten te delen, bouwen we een gemeenschap die gedreven is door innovatie en voortdurende verbetering.

Kaiton Buitendijk Co-founder Gorilla IT