Het kennishuis.

Welkom.

Binnen ons kennishuis vind je een schat aan kennis om je verder te helpen bij je digitale transformatie.

 

 

Je hebt grote ambities en IT is daarbij onmisbaar. Maar je vraagt je af: hoe dat aan te pakken? Als vertrouwde partner in de wereld van de technologie willen we je daarbij helpen.

Wij hebben kennis van de nieuwste technologieën en de beste werkwijzen. Wij weten wat werkt en wat niet. Wat bij je past en je vragen beantwoord. Hier vind je alvast een voorproefje van de onze kennis die we graag met je willen delen.

When one teaches, two learn.

Robert Anson Heinlein

Onze kennisdelers

Vandaag bedacht, morgen in bedrijf.

Duik in onze 19 pagina's tellende whitepaper om te ontdekken hoe Model Driven Development (MDD) de ontwikkeling van IT-oplossingen revolutioneert.

MDD stelt je organisatie in staat om snel en flexibel in te spelen op veranderende markteisen en klantwensen, terwijl het tegelijkertijd kosten bespaart en innovatie versnelt.

Maak de sprong naar agile en toekomstbestendige softwareontwikkeling met onze inzichten.

Naar de whitepaper

Het juiste startpunt voor software op maat.

Zet de koers naar succesvolle applicatieontwikkeling door de essentie van de 'waarom'-factor te begrijpen.

Onze whitepaper onthult hoe een grondige motivatieanalyse via ArchiMate de afstemming tussen business en IT perfectioneert, inefficiënties elimineert, kosten drukt, en projectfalen voorkomt.

Krijg de tools en inzichten om je projecten strategisch te navigeren.

Naar de whitepaper

Hoe groot is jouw project?

Verzeker je van voorspelbaarheid in IT-projecten met onze gids over functiepuntanalyse (FPA).

Leer hoe je met FPA essentiële projectindicaties vastlegt, onaangename verrassingen vermijdt en een solide basis legt voor het beheer van tijd, budget, en middelen, waardoor je project vanaf het begin op koers blijft.

Naar de whitepaper

Het Digitale Transformatie Canvas Handboek

Zorg voor een soepele digitale transformatie in jouw IT-projecten met ons handboek voor het Digitale Transformatie Canvas.

Ontdek hoe je met het Digitale Transformatie Canvas de belangrijkste aspecten van je digitale verandering in kaart brengt, onvoorziene uitdagingen voorblijft, en een goede basis legt voor onze high-level analyse.

Naar het handboek

Het Digitale Transformatie Canvas

Zet koers naar een vlekkeloze digitale transformatie in je IT-projecten met het Digitale Transformatie Canvas van Gorilla IT.

Dit Canvas is je ultieme gids voor het in beeld brengen van essentiële onderdelen van je digitale veranderingsproces, het proactief aanpakken van uitdagingen, en het vestigen van een solide basis voor onze uitgebreide analyse. Gebruik het Digitale Transformatie Canvas om je digitale transformatie met vertrouwen en precisie te sturen, van start tot succes.

Naar het canvas

Het Digitale Transformatie Canvas Werkboek

Ben je klaar om de digitale toekomst te omarmen? Ons werkboek biedt heldere en eenvoudige oefeningen bij het Digitale Transformatie Canvas.

Met praktische oefeningen en inzichten helpt dit werkboek je om de complexiteit van digitale transformatie te begrijpen en te benutten.

Naar het werkboek

Samenwerking geeft groei en grotere successen. Door elkaar te inspireren en te ondersteunen bereiken we onze doelen.

Door onze gezamenlijke expertise, onderzoek en inzichten te delen, bouwen we een gemeenschap die gedreven is door innovatie en voortdurende verbetering.

Kaiton Buitendijk Co-founder Gorilla IT