Wie we zijn.

All systems go.

In 1961 was Alan Shepard een van de eerste personen ooit in de ruimte. Vanaf 100 kilometer hoogte rapporteerde hij: all systems go! Alle systemen die kritiek waren voor zijn missie functioneerden foutloos.

Wat voor Shepards missie onmisbaar was, geldt voor huidige organisaties nog steeds. Als je ambities wilt waarmaken, is het goed om te weten dat alles in staat is gesteld om dat te kunnen doen. Wat je vandaag bedenkt, is het liefst morgen al in bedrijf. Daarvoor heb je een IT-partner nodig die je niet alleen faciliteert, maar die je ook in staat stelt te accelereren wanneer je daar behoefte aan hebt.

Toen onze oprichters Kaiton en Daan met hun professor over de beste manier om te programmeren praatten, kwamen ze erachter hoe dat eigenlijk moet: met Model Driven Development. Maar waarom deed niemand dat dan? Simpelweg omdat het niet binnen de bestaande mogelijkheden gedaan kon worden. Het was het startschot voor Gorilla IT.

Wij zijn een IT-partner die de kennis binnen jouw bedrijf omzet naar perfect passende IT-oplossingen. Systemen die direct kunnen meebewegen met jouw specifieke wensen. Om dit te bereiken, maken we eerst een analyse van jouw datamodel, verwachtingen, bedrijfsvoering én strategie. Wij modelleren deze analyses op basis van bewezen technieken.

Vervolgens ontwikkelen we werkende oplossingen door deze modellen met onze software automatisch om te zetten. Deze werkwijze zorgt voor een veel snellere time to market, tot wel 10 keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Wanneer nodig breiden we standaard oplossingen uit met maatwerk. “Flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden.”

Zo creëren bedrijven die met ons samenwerken meer waarde in minder tijd. En ervaren organisaties de voordelen van IT die hun ambities niet meer vertraagt, maar juist versnelt.

Klanten waarderen onze

Transparantie

“Het contact met Gorilla IT is helder. Er zijn geen verrassingen, de voortgang wordt duidelijk gecommuniceerd en ze komen hun afspraken altijd na.”

Deskundigheid

“Gorilla IT heeft een deskundig team. Dit was voor ons ook belangrijk in de samenwerking met andere IT leveranciers. Het team kan kennis en ervaring bovendien goed toepassen in de praktijk.”

Betrokkenheid

“Het team van Gorilla IT zet deskundigheid in om mee te denken over innovatieve oplossingen. Dat doen ze zowel reactief als proactief. Ze zijn heel betrokken bij het project.”

Bijdragen aan onze oplossingen?

Nieuw talent is altijd welkom.

Contact

Alles wat je kan programmeren, automatiseren. Vanuit die gedachte hebben wij Gorilla IT opgericht. Nu helpen wij organisaties om het optimale niveau van automatisering te bereiken. Onze droom is werkelijkheid geworden.

Daan ter Avest co-founder Gorilla IT

Onze kernwaarden.

Nieuwsgierig

We willen onze klanten graag beter leren kennen. We vragen door, kijken verder en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Samen

Wij spreken dezelfde taal als onze klant en ontwikkelen oplossingen in overleg. Co-creatie staat centraal in onze aanpak.

Ambitieus

Wij laten opdrachtgevers ervaren hoe het voelt als IT versnelt in plaats van vertraagt. En dat doen we met 100% overtuiging.