Succesverhalen.

Gorilla IT behoort al langer dan 10 jaar tot de toonaangevende IT-bedrijven in Nederland. Gedurende deze jaren hebben we samen met onze klanten veel mooie oplossingen bedacht en gerealiseerd. Hieronder lees je over een aantal succesvolle trajecten om een indruk te krijgen van onze aanpak.

ANWB Eropuit

Dankzij slimme technologie en continu innovatie biedt ANWB Eropuit een naadloze verbinding met meer dan acht externe ticketproviders. Dit betekent minder gedoe voor het team en meer plezier voor de klant. Leden van de ANWB krijgen eenvoudig toegang tot een uitgebreid aanbod van de meest fantastische dagjes uit.

Bekijk de klantcases

Centraal beheer PPI (Achmea)

De premiepensioen-instelling (PPI) is voor Achmea een verdere versteviging in het bedienen van de werkgeversmarkt. Onder de handelsnaam Centraal Beheer PPI voert Achmea de zogenoemde beschikbare premieregelingen (defined contribution, DC) uit. Achmea heeft de ambitie de PPI de komende jaren verder uit te bouwen. Hiervoor is het noodzakelijk om over een perfect passend Digitaal Platform te beschikken.

Bekijk de klantcases

European Space Agency

Het bouwen van ruimtevaartuigen en satellieten is een complexe taak en vraagt veel uitwisseling van kennis. Bij GorillaIT hebben we de basis gelegd voor het semantische informatiemodel van de ESA, het Space System Ontology. Bovendien hebben we met MDD-principes, dit model omgezet in een werkende database met bijpassende applicatie.

Bekijk de klantcases

ABN AMRO

Met ondersteuning van Gorilla IT is ABN AMRO Pensioenen als eerste succesvol gekoppeld aan de Routeringsvoorziening van Logius. Deze koppeling biedt toegang tot meerdere inlogmiddelen en voldoet aan de Wet digitale overheid. Het stelt burgers en bedrijven in staat om veilig en betrouwbaar in te loggen bij de overheid, met identificatiemiddelen die betrouwbaarder zijn dan DigiD.

Bekijk de klantcases