Tester bij Gorilla IT

De impact van testing - All Systems Go

In de jungle van vacatures voor softwaretester kun je gemakkelijk verdwalen, maar als je écht impact wilt maken, dan wordt het pad bij Gorilla IT verrassend duidelijk. Als softwaretester bij ons ben je niet zomaar een medewerker; je bent een digitale held die perfect-fit technologie voor iedereen toegankelijk maakt. Dit is een cruciale rol die net zo uitdagend en leuk is als het klinkt!

Waarom Gorilla IT?

Er zijn talloze bedrijven die digitale systemen ontwikkelen, maar Gorilla IT is uniek in Nederland met onze All Systems Go methode. Dit maakt jouw rol als softwaretester niet alleen speciaal, maar ook essentieel. Wij staan vooraan in de digitale transformatie en met jouw werk help je mee aan het realiseren van projecten die leiden tot succes en groei. Je draagt bij aan het sneller, beter en toegankelijker maken van processen. Is er iets mooiers dan dat?

Wat bieden wij?

Bij Gorilla IT ben je thuis. Ongeacht waar je vandaan komt, van wie je houdt, of waar je in gelooft, bij ons benut je jouw talenten optimaal. Wij vieren diversiteit en dat voel je vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt.

Ben jij klaar om als digitale held bij Gorilla IT aan de slag te gaan?

Meld je nu aan en bouw samen met ons aan een wereld waar elk IT-project een succesverhaal wordt. Laat je CV en motivatie achter op onze carrière pagina en word deel van iets unieks!

Kernactiviteiten.

Jouw functie

Als softwaretester ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en betrouwbaarheid van software. Je zorgt ervoor dat IT-programma's functioneren zoals verwacht en neemt actief deel aan het agile scrumproces.

Jouw rol

Je brengt je expertise in tijdens alle fasen van systeemontwikkeling en -beheer. Het maken en uitvoeren van testplannen en -scenario’s, veelal geautomatiseerd, behoort tot je kerntaken.

Communicatie

Effectieve communicatie met ontwikkelaars is cruciaal; je koppelt testresultaten terug om continu verbeteringen in de software te stimuleren.

Bijdragen aan onze oplossingen?

Nieuw talent is altijd welkom.

Direct solliciteren

Werkzaam zijn bij Gorilla IT biedt aanzienlijke voordelen. Je krijgt niet alleen een extra familie, waarbij je prachtige herinneringen maakt. Je draagt ook bij aan het verwezenlijken van inspirerende projecten.

Niels Hammink Business Analist - Gorilla IT

Professioneel profiel.

Belangrijkste vaardigheden

Jij kan goed analyseren, structureren en plannen. Daarnaast heb je zowel functioneel als technisch inzicht in software.

Opleiding en ervaring

Je bezit een relevante hbo- of wo-opleiding. Relevante ervaring en certificaten is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Gorilla IT verdien je als softwaretester een salaris tussen de € 3000,- en € 5000,- op basis van een 40-urige werkweek.