High Performance Teams

GorillaIT werkt met High Performance Teams. Het deel van ons werk dat bij software engineering als regel door minder ervaren mensen gedaan wordt, wordt bij ons gedaan door ons low-code platform, Karooda. Zo werken betekent: tijdigheid, snelheid, betrouwbaarheid. En het werk dat niet door Karooda gedaan kan worden, gebeurt door onze topexperts.

Masters in software development

Ons team

Wij zijn een eigenzinnig IT-bedrijf met eigenwijze oplossingen. Gepassioneerde vakspecialisten streven elke dag naar verbetering van het applicatieontwikkelproces. We zijn enorm trots dat onze visie op applicatieontwikkeling elke dag leidt tot grote tevredenheid bij onze klanten, collega's en partners.

“Everyday proud to be Masters in software development.”

– Team GorillaIT

De samenstelling van projectteams

We stellen de High Performance Teams als volgt samen:

De kern

GorillaIT’ers die inhoudelijk en qua project governance leiding geven aan projecten:

  • Architecten.
  • Software development experts.
  • Modellers.
  • Projectmanagers/QA managers.

Een schil van trusted partners

Wij kennen elkaar (al jaren) door samenwerking in de praktijk. Specialismen die niet tot de kernactiviteiten van GorillaIT behoren worden altijd als core activiteit op top niveau uitgevoerd. Dus: actuele totaalkennis en full time betrokkenheid. Voorbeelden vanuit een project:

  • PNA. Lees meer over de samenwerking.
  • Voor security: BITTI (Business & IT Trends Institute) o.l.v. Prof. dr. Barry Derksen.
  • HAN (kennispartner): USB modeling approach, o.a. lec. dr. Stijn Hoppenbrouwers.
  • Voor hosting: CloudVPS (gecertificeerd).

Co-creatie

Vrijwel altijd maken medewerkers uit de opdrachtgeverorganisatie deel uit van onze teams.

Zij hebben een rol als mede ontwikkelaar van de modellen. GorillaIT’s aanpak is duidelijk en hanteerbaar voor een co-creatieproces waaraan gebruikers/opdrachtgevers deel nemen.

Het testen en uiteindelijk de acceptatie-(test) zijn zaken waar ook samen opgetrokken wordt.

Ontmoet onze mensen

Daan ter Avest Oprichter

Software bouw (vanuit low-code platform Karooda), applicatieontwikkeling, IT innovatie en kwaliteitsbewaking zijn de kerntaken van Daan. Na zijn bachelor haalde hij zijn Master of Science in Information System Development. Daan combineert een bovenmodale belangstelling voor IT met een nuchtere en vooral zakelijke kijk op projecten. Weet dat elke ontwikkelaar wordt afgerekend op het foutloos werken van de software. Heeft als motto ”Innoveer de wereld, begin met jezelf”. Is onder meer één van de grondleggers van het low-code platform Karooda.

Daan ter Avest Oprichter GorillaIT

Kaiton Buitendijk Oprichter

Kaiton Buitendijk’s interesse lag tijdens de bachelor studie en zijn Master of Science in Information System Development aanvankelijk op databases; later werd die belangstelling verbreed tot het hele proces van applicatieontwikkeling (software en databases). Verantwoordelijkheden liggen vooral op het gebied van business analyse, data-analyse, modeling van bedrijfsprocessen en workflows, technical reviews en architectuur. Kaiton zorgt voor volledige transparantie van het ontwikkelproces: duidelijkheid en helderheid voor de opdrachtgever als kritieke voorwaarden voor succesvol produceren van software. Zijn werkwijze is duidelijk geïnspireerd door het Agile Manifesto. Hij is naast Daan, grondlegger van ons low-code platform Karooda.

Kaiton Buitendijk, oprichter GorillaIT

Theo Schrammeijer Algemeen directeur

Theo Schrammeijer is al sinds 1988 bezig met het optimaliseren van de samenwerking tussen Business en IT. Zijn vernieuwende concepten hebben veel organisaties verder geholpen bij het beheersen van hun verandertrajecten. In de huidige tijd hebben organisaties alleen bestaansrecht als zij beschikken over een groot adaptief vermogen, tegenwoordig aangeduid als Business Agility: het vermogen om snel en effectief te reageren op veranderende omstandigheden. Veranderen is niet langer een fase in een organisatie, maar een permanente staat van zijn. Business Agility is een voorwaarde om organisatorische vraagstukken het hoofd te kunnen bieden. Theo ziet de Agile aanpak van GorillaIT in combinatie met Karooda, ons low-code platform, als hét antwoord van software developers op de vraag van de Business naar een geïntegreerde Business-IT aanpak.

Theo Schrammeijer, Algemeen directeur GorillaIT

Carla Arauco Flores Business Modelling

Carla is specialist in business modelling en analyse. Tijdens het analyseren van complexe organisatie vraagstukken is zij in haar comfortzone. Door haar MBA opleiding en een schat aan ervaring weet zij de ins en outs en drijfveren van organisaties. Haar Master of Science in Information Systems hielp de brug te slaan tussen Business & IT. Ze kan daardoor als geen ander intermediair zijn om de vraag van de klant concreet om te zetten in een succesvolle technische oplossing.

Carla Arauco Flores Business Modeling GorillaIT

Boaz den Besten Development

Klantwensen omzetten in werkende applicaties is de passie van Boaz. Van nature geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Het volgen van Best Practices op het gebied van automatisering is een standaard onderdeel van zijn werkwijze. Accepteert alleen elegante en overdraagbare code. Praktiseert het Agile-werken in al zijn projecten.

Boaz den Besten Development GoriilaIT

Edwin Stöteler Development

Is super programmeur. Edwin heeft zich bewezen bij GorillaIT als afstudeerder van de informatica opleiding van de HAN en is sindsdien lid van het team. Weet alles over .NET en databasetechnieken. Houdt van oplossen van technische vraagstukken door gebruik te maken van de nieuwste en elegantste oplossingen. Levert code altijd leesbaar en geoptimaliseerd op. Werkt in ons lab aan nieuwe technologieën en aan klantprojecten. Hij voelt, ademt en leeft Agile.

Edwin Stöteler Development GorillaIT

Inge van Duijn Front End Development

Door haar opleidingen Grafisch Vormgeven en Interactief Media Design van het GLR weet ze als geen ander designs te maken en effectief om te zetten in HTML en CSS. Werkt mee aan de front-end van klantprojecten en portals. Denkt mee met klanten over User Interface en User Experience.

Inge van Duijn, Fron end development GorillaIT

Ronald Langerhorst Managing consultant

Ronald Langerhorst is gegrepen door de wijze waarop GorillaIT moderne webapplicaties ontwikkelt. Agile en continuous integration als ontwikkelmethode gebaseerd op gegevensgerichte technieken, die zorgen voor een snelle feedback met de gebruikers, passen heel goed bij zijn ervaring. In de jaren 80 schreef Ronald het boek 'Gegevensanalyse', en was hij projectleider en mede-auteur van 'System Development Methodology' versie 2. Zijn motto "Doe het met passie" is zeker van toepassing op de ontwikkeling van het low-code platform van GorillaIT, Karooda.

Ronald

Geïnteresseerd?

Graag maken wij in een week samen met u een Proof of Concept (PoC). Samen modelleren wij uw behoefte en laten ons low-code platform Karooda een werkende basisapplicatie (PoC) genereren.  Op basis daarvan spreken we vervolgstappen af. Geïnteresseerd? Bel ons op 088 - 80 40 400 of mail ons.

model based software generation

Wendbare organisaties door